Vergaderlocatie

Vergaderruimte op de boerderij

Op de oude hooizolder van de wolschuur is een vergaderruimte ingericht voor maximaal 20 personen. Hier kan je rustig en ongestoord vergaderen, brainstormen, of overleggen, terwijl je en nu en dan even uitkijkt over de schapenweides en de mooie omgeving. Er is wifi, een beamer met scherm en een flipover. Beneden is de workshop- en atelierruimte; hier is te zien wat er van  de schapenwol en de produkten uit de omringende natuur wordt gemaakt. Je kunt daar alsvast met een kopje koffie bij de houtkachel gaan zitten om te wachten tot iedereen aanwezig is. Deze ruimte is ook altijd beschikbaar wanneer er even in groepjes apart gewerkt moet worden.

Extra mogelijkheden zijn een combinatie van een vergadering of bijeenkomst met een kleine workshop vooraf of met een korte rondleiding op de boerderij. In de pauze kan je even met je collega’s een kijkje nemen bij onze schapen en (in het voorjaar) de lammetjes. Of geniet tijdens een korte wandeling op de dijk van het uitzicht over de weilanden en de prachtige uiterwaarden en loop terug over een stukje van het klompenpad langs de bloemenstrook en knotwilgen op onze weide.

Een groep aan het overleggen in de vergaderruimte
Uitzicht over de uiterwaarden

Koffie en thee

Koffie en thee staan klaar bij aankomst en kunnen zelf worden bijgezet of verzorgd door ons. Er is altijd zelfgebakken lekkers bij!

Beamer en wifi

Er is een goed WIFI netwerk in de Wolschuur. Verder staat er een flipover en zijn een beamer met groot scherm beschikbaar.

Gratis parkeren

Op het verharde erf is ruimte voor gratis parkeren, we kunnen maximaal 20 auto’s kwijt.

Goed bereikbaar

Vlakbij de A15 is de boerderij goed bereikbaar. Na de afrit het spoor over, het dorp door en de ooisestraat uitrijden tot de boerderij.

..Tarieven

Huur vergaderruimte “De Hooizolder” (voor maximaal 20 personen)  €175,- per dagdeel (excl. 21% BTW)
Onbeperkt koffie/thee/water met huisgebakken lekkers  €5,- p.p. (excl. 9% BTW)

Een heerlijke vers bereide lunch of andere wensen zijn mogelijk in overleg. Afwijkend tarief voor regelmatig gebruik van de vergaderruimte of kleine groepen zijn bespreekbaar.
Wilt u uw bijeenkomst combineren met een workshop of rondleiding? Dat kan! Neem hiervoor even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderruimte in de Wolschuur
Uitzicht over de weides van de schapenboerderij
Atelier- en workshopruimte in de Wolschuur
Kachel in het Atelier van de Wolschuur

Voor een uitgebreidere indruk van de locatie, omgeving en de activiteiten op de boerderij, zie de pagina foto’s.